laser θεσσαλονικη νεα

Λειζερ Αποτριχωση Ερωτησεις & Απαντήσεις

17 Δεκ, 2021 By Stella Arapoglou

Λειζερ Αποτριχωση Ερωτησεις & Απαντήσεις

Μοιραστείτε το!

Το ζητήσατε και είναι εδώ! Μια συνέντευξη με τη Στελλα για λειζερ αποτριχωση ερωτήσεις που θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σας για τη laser αποτρίχωση με ειλικρίνεια. Η Στέλλα είναι η ιδιοκτητρια του STEMA LASER στη Θεσσαλονίκη και απαντάει σε όλες τις Λειζερ Αποτριχωση Ερωτησεις μας. Ας αρχίσουμε λοιπόν…

Στέλλα, πως και διατηρείς ένα ινστιτούτο λειζερ στη Θεσσαλονίκη; Είσαι γιατρός;

Όχι δεν είμαι γιατρός. Άνοιξα το laser studio μου το STEMA LASER EXPERTS το 2021 στη Θεσσαλονίκη ως μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Φυσικά, απασχολώ διπλωματούχους αισθητικούς, οι οποιες είναι πιστοποιημένες και πολύ έμπειρες στην εφαρμογή laser αποτρίχωσης.

Εαν αναρωτιέστε γιατί ένα laser studio και όχι κάτι άλλο, λοιπόν, πάντα με ενθουσίαζε η ομορφιά και ήταν ένα από τα όνειρά μου να κάνω τους ανθρώους να νιώθουν πιό άνετα στο δέρμα τους. Και η αποτρίχωση λέιζερ κάνει ακριβώς αυτό. Επίσης, ήμουν για χρόνια δυσαρεστημένη πελάτισσα σε αρκετά laser studios στη Θεσσαλονίκη. Έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα ινστιτούτο που θα σέβεται τους πελάτες και θα παρέχει μια φανταστική υπηρεσία.

Έτσι, ανοίγοντας ένα laser studio στη Θεσσαλονίκη, εκπληρώνω ένα από τα όνειρά μου.

Ποιές είναι οι προσδοκίες κάποιου που επισκέπτεται ένα laser studio στη Θεσσαλονίκη;

Λοιπόν, φυσικά και κάποιος που επισκέπτεται ένα laser studio στη Θεσσαλονίκη κατά βάση ψάχνει να απαλλαγεί από την ενεπιθύμητη τριχοφυία στο σώμα ή/και στο πρόσωπο. Όλοι τους θέλουν να αποφύγουν το ξύρισμα ή την αποτρίχωση με κερί, καθώς είναι επίπονες διαδικασίες. Ποιός δεν θέλει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση στο σώμα του; Ζητούν να απαλλαγούν από τις τρίχες, γρήγορα, ανώδυνα και σε μια καλή τιμή. Επίσης, η ποιότητα της υπηρεσίας και η διακριτικότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Στο STEMA LASER Alexandrite, προσπαθούμε να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες με ειλικρίνια και επαγγελματισμό.

Οι επισκέπτες σας έχουν πολλές λειζερ αποτριχωση ερωτησεις;

Δείτε πόσες ερωτήσεις έχετε ήδη εσείς 🙂 Ναι έχουν λειζερ αποτριχωση ερωτησεις, ειδικά εαν είναι η πρώτη φορά που ξεκινούν τέτοιου είδους θεραπείες ή θέλουν να αλλάξουν από άλλα λειζερ σε Laser Αλεξανδρίτη. Έχουμε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στο site μας με τις πιό δημοφιλείς ερωτήσεις. Μπορείτε να το δείτε εδώ. Επίσης, προσφέρουμε σε νέους πελάτες, την ευκαιρία μιας δωρεάν συμβουλευτικής συνεδρίας, όπου οι ειδικοί μας αξιολογούν την τριχοφυία και δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο ενδιαφερόμενος. Μετά από αυτή τη δωρεάν συνεδρία, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση αγοράς των υπηρεσιών.

Τι εξοπλισμό λειζερ χρησιμοποιείτε;

Ο ιατρικός εξοπλισμός του κέντρου μας είναι ολοκαίνουργιος και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη laser αποτρίχωση Αλεξανδρίτη. Αυτό, διασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος. Η αποτριχωση λειζερ γίνεται με το Clarity I Laser Alexandrite by Lutronic, το οποίο είναιν εγκεκριμένο από τον FDA (Food & Drug Administration).
Έχοντας τις πιό σύγχρονες παραμέτρους, το Clarity I Laser Alexandrite μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη αποτρίχωση σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλα τα επίπεδα τριχοφυίας με τον πιό ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Η αποτρίχωση γίνεται σχεδόν ανώδυνα, καθώς χρησιμοποιούμε το σύστημα κρυοθεραπείας Zimmer Cryo 6 μαζί με το Clarity I. Το Zimmer Cryo 6 είναι ένας τύπος μηχανήματος που ψύχει το δέρμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή, χωρίς να εμποδίζει την ακτίνα του laser. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνουμε την ελαχιστοποίηση του πόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πόσο “μόνιμα” είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Το Laser Αλεξανδρίτης καταστρέφει το θύλακα της τριχας και ως αποτέλεσμα, σταματά να παράγει τρίχες. Δεν θέλω να σας κουράσω με τεχνικές λεπτομέρειες αλλά μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, δεν θα έχετε πλέον ανεπιθύμητες τρίχες. Όταν τελειώσετε με τις απαραίτητες θεραπείες, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή συντήρηση, πχ μια φορά το χρόνο για τις λίγες τρίχες που μπορεί να επιμείνουν να εμφανίζονται.

Πώς είναι η εμπειρία;

Η εμπειρία με το laser μας είναι αρκετά ευχάριστη. Το σύστημα ψύξης που χρησιμοποιούμε ελαχιστοποιεί τον όποιο πόνο θα νιώθατε φυσιολογικά. Το επίπεδο του πόνου για να καταλάβετε είναι σαν να χτυπάτε το δέρμα σας μαλακά με ένα λαστιχάκι. Προσπαθούμε πολύ να χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες ρυθμίσεις έτσι ώστε και να κάνουμε σωστά την εφαρμογή αλλά να σας προκαλέσουμε και τη μικρότερη δυνατή ενόχληση.

Συνεχίζοντας με τις λειζερ αποτριχωση ερωτήσεις μας. Πες μας την αλήθεια! Πονάει έτσι;

‘Οχι. Αλήθεια δεν πονάει καθόλου. Φυσικά τα επίπεδα αντοχής στον πόνο κάθε ανθρώπου είναι διαφορέτικά, παρόλα αυτά, στο 99% των περιπτώσεων, είναι μια πραγματικά ανώδυνη διαδικασία.

Πόσο χρόνο θα μου πάρει για ένα δέρμα χωρίς τρίχες;

Αυτό πραγματικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ο κυριότερος είναι ο ορμονικός παράγοντας. Επίσης, ο τύπος του δέρματος και της τρίχας, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστείτε. Για παράδειγμα, άνθρωποι με ανοιχτόχρωμο δέρμα και σκούρες τρίχες έχουν γρηγορότερα αποτελέσματα. Σαν ένα μέσο όρο, θα μπορούσα να πω πως το 80% των τριχών θα έχουν πεσει μετά τις 3 πρώτες θεραπείες. Για ένα τελείως άτριχο αποτέλεσμα, πραγματικά εξαρτάται… Αυτός είναι ο λόγος που πάντα θέλουμε να βλέπουμε την κάθε περίπτωση από κοντά πριν δεσμευτούμε για τη χρονική διάρκεια της θεραπείας καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Και σχετικά με το κόστος; Μήπως θα πρέπει να πουλήσω κανένα νεφρο 😀 ;

Όχι, σίγουρα δεν θα χρειαστεί να πουλήσεις το νεφρό σου ούτε κανένα άλλο όργανο του σώματός σου! Η αποτρίχωση laser μπορεί να ακούγεται ακριβή στην αρχή, καθώς η κάθε συνεδρία κοστίζει περισσότερο από την αποτρίχωση με κερί αλλά αν το σκεφτείς μακροπρότεσμα, η αποτριχωση λειζερ σου γλιτώνει χρήματα.

Μπορούν όλοι να κάνουν λειζερ αποτρίχωση;

Δυστυχώς όχι… Αν και για τους περισσότερους ανθρώπους επιτρέπεται, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε λειζερ. Για παράδειγμα, άνθρωποι με φωτοευαισθησία ή ορμονικά προβλήματα, δεν επιτρέπεται να κάνουν laser αποτρίχωση.

Κάτι άλλο που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

Νομίζω πως καλύψαμε τα βασικά ερωτήματα με τις ερωτήσεις παραπάνω. Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω ως τελικό σχόλιο, είναι οτι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να φοβούνται να δοκιμάσουν λειζερ αποτρίχωση. Αποδίδει πολύ καλά! Θα τους γλιτώσει χρόνο και χρήματα και παράλληλα θα τους παρέχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Στο STEMA LASER Θεσσαλονίκη, είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουμε με τη λειζερ αποτρίχωση.

Και αν έχω περισσότερες λειζερ αποτριχωση ερωτησεις;

Για περισσότερες λειζερ αποτριχωση ερωτησεις μπορείτε φυσικά να δείτε τη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις στο site μας εδώ ή μπορείτε να προγραμματίσετε ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού καλώντας μας στο 2314037777. Μπορείτε να δείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μας εδώ.

You can also check our facebook page for news & updates

To Top


Μοιραστείτε το!