Ο Χώρος

Καλωσήλθατε στο νέο Ινστιτούτο Αποτρίχωσης Λέιζερ στη Θεσσαλονίκη.

Θα μας βρείτε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης – στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας .

Ο χώρος μας, διαμορφωμένος  με σύγχρονη αισθητική, αποτελεί  ένα περιβάλλον επαγγελματικό και ταυτόχρονα φιλικό. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στην αποτρίχωση λέιζερ και αγάπη για το αντικείμενο. Για το λόγο αυτό, το Ινστιτούτο Αποτρίχωσης Λέιζερ στη Θεσσαλονίκη, STEMA LASER αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Επιπλέον, εδώ θα βρείτε τους  ειδικούς  μας  για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική ανάγκη σας στην αποτρίχωση. Έτσι, θα εφαρμόσουν τη θεραπεία για εσάς με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και φιλικότητα.

Για την εφαρμογή των θεραπειών, χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στη Λέιζερ Αποτρίχωση. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τα μηχανήματά μας πατώντας ΕΔΩ.

Στο ινστιτούτο αποτρίχωσης λέιζερ θα βρείτε έναν καλόγουστο και άνετο χώρο αναμονής και φυσικά τις αίθουσες όπου γίνεται η εφαρμογή των θεραπειών.

Ο χώρος μας και οι ειδικοί μας είναι εκεί για να κάνουν την εμπειρία σας στην αποτρίχωση λέιζερ ευχάριστη και ξεχωριστή!

Τα παραπάνω, πιστοποιούνται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Δείτε κριτικές πατώντας ΕΔΩ!

Πολιτικές Ασφαλειας στο Ινστιτούτο Αποτρίχωσης λέιζερ στη Θεσσαλονίκη

Στο χώρο μας, έχουμε θεσπίσει και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. Θέλουμε να σας παρέχουμε την καλυτερη δυνατή υπηρεσία αλλά πάνω απ’ όλα επιθυμία μας είναι αυτό να γίνεται με ασφάλεια για όλους μας.

Για το λόγο αυτό, έχουμε θέσει αυστηρές πολιτικές ασφαλείας όπως:

  • Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό.
  • Μάσκες και γάντια προστασίας καθόλη τη διάρκεια των εφαρμογών.
  • Πλήρης αποστείρωση του εξοπλισμού μετά από κάθε εφαρμογή.
  • Μηχάνημα που ανανεώνει τον αέρα κάθε 20 λεπτά.
  • Αντισηπτικό διάλυμμα διαθέσιμο σε όλους τους χώρους μας.
  • Λειτουργία μόνο με ραντεβού.
  • Κενά διαστήματα ανάμεσα στα ραντεβού.

Με όλα τα παραπάνω, σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε όχι μόνο μια ευχάριστη αλλά και μια ασφαλή υπηρεσία φροντίζοντας να τηρούνται πάντα οι παραπάνω πολιτικές!