STEMA

LASER EXPERTS

Αποτρίχωση Λέιζερ

For Her & Him

αποτρίχωση λειζερ θεσσαλονικη

Αποτρίχωση λέιζερ, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης – στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας .

Ο χώρος μας, διαμορφωμένος  με σύγχρονη αισθητική, αποτελεί  ένα περιβάλλον επαγγελματικό και ταυτόχρονα φιλικό. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στην αποτρίχωση λέιζερ και αγάπη για το αντικείμενο. Για το λόγο αυτό, το Ινστιτούτο Αποτρίχωσης Λέιζερ στη Θεσσαλονίκη, STEMA LASER αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Επιπλέον, εδώ θα βρείτε τους  ειδικούς  μας  για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική ανάγκη σας στην αποτρίχωση λέιζερ. Έτσι θα εφαρμόσουν τη θεραπεία για εσάς με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και φιλικότητα.

Ο χώρος και οι ειδικοί μας είναι εκεί για να κάνουν την εμπειρία σας στην αποτρίχωση λέιζερ μια ξεχωριστή υπόθεση!

Τα παραπάνω, πιστοποιούνται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Δείτε κριτικές πατώντας ΕΔΩ!

αποτρίχωση λέιζερ

Ο ιατρικός εξοπλισμός του κέντρου μας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην αποτρίχωση λέιζερ, διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε τύπο δέρματος.

Αυτό συμβαίνει γιατί η αποτρίχωση λέιζερ γίνεται με το Clarity I Laser Alexandrite by Lutronic,  εγκεκριμένο από τον FDA.

Το Clarity I Laser Alexandrite διαθέτει τις πιο σύγχρονες παραμέτρους. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτρίχωση σχεδόν όλων των τύπων επιδερμίδας και για όλα τα είδη τριχοφυίας. Η αποτρίχωση λέιζερ γίνεται έτσι με τον πιό ασφαλή και αποδοτικό τρόπο.

Η αποτρίχωση γίνεται σχεδόν ανώδυνα καθώς μαζί με το Clarity I χρησιμοποιούμε το σύστημα κρυοθεραπειας Zimmer Cryo 6. Αυτό, δροσίζει την επιδερμίδα πριν, κατά και μετά την εφαρμογή του λέιζερ χωρίς να παρεμβαίνει στην ακτίνα του laser.

Όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζουντην ελαχιστοποίηση της όχλησης κατά της διάρκεια της θεραπείας.

 
αποτρίχωση λειζερ θεσσαλονίκη

Για πολλούς λόγους ! Κυρίως όμως επειδή :

  • Η εμπειρία μας στο χώρο της αποτρίχωσης μας δίνει τη δυνατότατα να εντοπίσουμε τη μοναδικότητα του καθένα και να προτείνουμε έναν τρόπο θεραπείας βασισμένο στην εικόνα και στην ανάγκη του κάθε ατόμου
  • Ο εξοπλισμός μας είναι από τους αρτιότερους, πιο σύγχρονους και αποτελεσματικούς που υπάρχουν στον τομέα της laser αποτρίχωσης με αλεξανδρίτη
  • Οι ειδικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι στη laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη
  • Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και όχι απλά μια απρόσωπη υπηρεσία
  • Με τη θεραπεία θα έχεις απαλλάξει τον εαυτό σου από την ταλαιπωρία της συνεχούς αποτρίχωσης, θα προσφέρεις στον εαυτό σου ξενοιασιά και μακροπρόθεσμα θα εξοικονομήσεις αρκετό χρόνο αλλά και χρήματα καθώς το αποτέλεσμα είναι μόνιμο!
  • Μετά από τη θεραπεία θα έχεις λείο, καθαρό, περιποιημένο και βελούδινο δέρμα!

Όλα τα παραπάνω, κάνουν την αποτρίχωση στο STEMA LASER την καλύτερη επιλογή.

Λένε Για Εμάς

Ο είναι ένα ορυκτό – ή πιο απλά μια πέτρα- , η οποία, όταν τοποθετηθεί σε μηχάνημα laser αποτρίχωσης, εκπέμπει ενέργεια .
Η ενέργεια αυτή φτάνει μόνο μέχρι τα πρώτα στρώματα της επιδερμίδας – πιο συγκεκριμένα μέχρι τον θύλακα των τριχών και απορροφάται από τη μελανίνη. Έτσι, καταστρέφεται ο τριχικός θύλακας και σταματά να παράγει τριχοφυΐα.

Εν πρώτοις, γιατί η αποτρίχωση με αλεξανδρίτη χρειάζεται λιγότερες εφαρμογές από ότι η αποτρίχωση με δυοδικό laser. Επίσης, γιατί μετά την εφαρμογή laser αποτρίχωσης με αλεξανδρίτη, το δέρμα είναι καθαρό από τριχοφυΐα ενώ στην αποτρίχωση με διοδικό laser απαιτείται να υπάρχει τρίχα στο δέρμα τόσο πριν την εφαρμογή και ακόμα και μετά την εφαρμογή η τριχοφυΐα χρειάζεται τουλάχιστον δέκα ημέρες για να φύγει από το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι με το δυοδικό laser υπάρχουν τρίχες στα σημεία για το μεγαλύτερο διάστημα ενός μήνα.

Όχι, οι μέθοδοι αποτρίχωσης με IPL και φωτόλυση δεν αποτελούν αποτρίχωση με laser. Πρόκειται για παλμικά φώτα, τα οποία διεισδύουν ως το θύλακα λιγότερο αποτελεσματικά και για αυτό το λόγο χρειάζονται πολλές περισσότερες επαναλήψεις για την καταπολέμηση της τριχοφυΐας σε σχέση με τη laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη.

Περισσότερες Ερωτήσεις;

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μέθοδο προηγούμενων δεκαετιών ενώ οι σύγχρονες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές σε σχέση με τη μόνιμη καταπολέμηση της τριχοφυίας. Δηλαδή, στην αποτρίχωση με κερί χρειάζονται επαναλήψεις για πάνω από δέκα χρόνια για να υπάρξει απλά αραίωση της τριχοφυΐας ενώ στην αποτρίχωση με laser χρειάζονται λίγες επαναλήψεις για τη σχεδόν μόνιμη καταπολέμηση της.
Επίσης, στην αποτρίχωση με κερί σε περιοχές όπως αυτή του προσώπου είθισται να ενεργοποιούνται χνούδια του προσώπου και να μετατρέπονται σε τρίχες ενώ με το laser αλεξανδρίτη έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε παραμέτρους που «αγνοούν» τα χνούδια και επικεντρώνονται μόνο σε μαύρες τρίχες, φέρνοντας έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο αριθμός των εφαρμογών ποικίλλει ανάλογα με το είδος της τρίχας κάθε ατόμου. Παράγοντες όπως η πυκνότητα, το χρώμα της τρίχας αλλά και ορμονικοί παράγοντες είναι σημαντικοί ώστε να καθορίσουν τον αριθμό των εφαρμογών που χρειάζεται κάθε άτομο.
Σε ο,τι αφορά το σώμα, είθισται να χρειάζονται 5-8 συνεδρίες προκειμένου να επιτευχθεί αραίωση της τριχοφυΐας 80%-90% ενώ για την περιοχή του προσώπου η θεραπεία διαρκεί αρκετά περισσότερο καθώς επηρεάζεται άμεσα από τη δράση των ορμονικών παραγόντων κάθε ατόμου.

Η επαναληπτική εφαρμογή είναι μια συμπληρωματική εφαρμογή που γίνεται εντός 15 ημερών από την κυρία συνεδρία. Λόγω του ότι η ανάπτυξη των τριχών δεν γίνεται για όλες τους ταυτόχρονα, στην επαναληπτική συνεδρία καταπολεμούμε τις λίγες τρίχες που έχουν αναπτυχθεί μετά την κύρια εφαρμογή και διασφαλίζουμε ότι έχει εφαρμοστεί θεραπεία σε όλη την τριχοφυΐα.

Περισσότερες Ερωτήσεις;

Παρόλο που η ευαισθησία κάθε ατόμου σε ενοχλήσεις είναι διαφορετική, τα σύγχρονα μηχανήματα laser αποτρίχωσης με αλεξανδρίτη , όπως το Clarity by Lutronic, διαθέτουν ενσωματωμένα μηχανήματα ψύξης ώστε να ανακουφίζουν την επιδερμίδα και έτσι η laser αποτρίχωση γίνεται σχεδόν ανώδυνα.

Μπορείτε, εφόσον απευθυνθείτε σε κέντρο που διαθέτει ένα σύγχρονο μηχάνημα laser αποτρίχωσης με αλεξανδρίτη και μπορεί να εφαρμόσει τις παραμέτρους που υπάρχουν για πιο σκούρες επιδερμίδες και να πραγματοποιήσει την αποτρίχωση με ασφάλεια και αποδοτικότητα. Το Laser Alexandrite Clarity by Lutronic είναι ένα τέτοιο μηχάνημα που μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε την αποτρίχωση με ασφάλεια σε όλα τα είδη δέρματος.

Μπορείτε, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει έντονο μαύρισμα. Περιοχές όπως τα χέρια, πόδια και το πρόσωπο καλό είναι να δέχονται laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη ως και τους πρώτους μήνες της άνοιξης ενώ σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει έντονο μαύρισμα , μπορεί αν γίνει laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη όλες τις εποχές.

Μόνο αν υπάρχει κάποια δερματολογική πάθηση, η οποία δεν επιτρέπει ακόμα και τον ήπιο ερεθισμό του δέρματος. Επίσης, η laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που γίνεται θεραπεία ακμής ή σε περιπτώσεις που έχει διαπιστωθεί φωτοευαισθησία.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τηλέφωνο

+30 2314 037 777

Email

info@stemalaser.gr

Διεύθυνση

Αγίας Σοφίας 17 (Πεζόδρομος)